RAHVASTIK ⟩ Edukad tööandjad olukorrast tööturul

Lea Danilson-Järg
, Fookuse rahvastikupoliitika toimetaja
Copy
Lätis avati eelmisel kuul üle terve riigi 15 Lidli poodi. Eestile lähim kauplus asub Valmieras. Lidlil on ka Eestis juba kaheksa kauplust, aga neid pole veel avatud.
Lätis avati eelmisel kuul üle terve riigi 15 Lidli poodi. Eestile lähim kauplus asub Valmieras. Lidlil on ka Eestis juba kaheksa kauplust, aga neid pole veel avatud. Foto: Paula Čurkste

Koroonapandeemia tingitud laiaulatuslikest piirangutest hästi taastuva majanduse tingimustes on hakatud Eestis sagedamini taas rääkima tööjõu nappusest. Seetõttu palusin kolmel silmapaistval Eesti ettevõttel tööturu olukorda hinnata ning rääkida, kuidas neil töötajate värbamine õnnestub. Sõna saavad Eesti Energia töötajakogemuse direktor Kadi Piikov, Eesti turule siseneva Saksa odavjaeketi Lidl Eesti kommunikatsioonijuht Katrin Seppel ning Coop Eesti kommunikatsioonijuht Martin Miido.

Eesti turule siseneva Saksa odavjaeketi Lidl Eesti kommunikatsioonijuht Katrin Seppel on positiivselt häälestatud. «Oleme teadlikud, et konkurents Eesti jaeturul on karm ja uute töötajate ligimeelitamisel on märkimisväärne konkurents. Ometi oleme oma värbamiskampaaniaga suutnud paljude inimeste tähelepanu äratada ja huvi Lidlis töötamise vastu on suur. Oleme uhked, et pakume oma töötajatele väga konkurentsivõimelist palka, mis on märgatavalt kõrgem kui jaekaubanduses keskmiselt,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles