Kuidas ma koos Pattinsoniga pantvangis olin

Liina Suvi Ristoja
, filmi- ja teletoimetaja
Copy
«Tenet» linnahallis. Kuskil siin on artikli autor Liina Ristoja ja Hollywoodi näitleja Robert Pattinson.
«Tenet» linnahallis. Kuskil siin on artikli autor Liina Ristoja ja Hollywoodi näitleja Robert Pattinson. Foto: Filmikaader

Läinud aasta kuumal suvel oli sadadel lihtsatel Eesti inimestel võimalus Hollywoodi tähtedega sama (sumbunud) õhku hingata.

Südaöisel esilinastusel vägevalt aeg­ruumiga mängivat «Tenetit» vaadates oli hetkeks endalgi tunne, nagu oleks elukassetti tagasi keritud – eelmisel suvel linnahallis suure põnevusega Hollywoodi filmi massistseenis taustanäitlejana osalemine osutus toona omaette sürreaalseks kogemuseks.

Kui levis kuuldus, et Tallinnas hakatakse filmima suure Hollywoodi stuudio filmi, siis ei läinud see uudis minust niisama mööda. Ajakirjanikuna haistsin elevust tekitavaid aegu koitmas, sest koos uudisega kuulutati välja ka konkurss massistseenides osalejatele. Oli kevad ning võtted pidid algama juba suvel, seega toimus kõik kahtlaselt kiiresti, samas kui kaasmaalastest asjaosaliste suud olid juba targu lepingutega lukku keeratud. On see kõik ikka päris või järjekordne liba­uudis, nagu tänapäeval igal sammul arutleda tuleb?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles