Postimehe spordisaade «Kehakultuur» võttis vaatluse alla ookeanitaguse korvpalliliiga NBA, kus on selgunud 16 paremat meeskonda ja täna õhtul algab play-off. Saatekülaliseks oli suurliiga spetsialist Otto Oliver Olgo, kelle sõnul pole tänavu selget soosikut.

Orlando «mullis» peetud põhiturniiri lõpp suuri ootamatusi ei pakkunud ning play-off'i jõudsid suures plaanis kõik, kes pidid jõudma. Saates vaadati läbi kõik kaheksa esimese ringi paari, aga ka veelgi ettepoole.

Olgo hinnangul ootab esimeses ringis ees mitu ilmselt verevaeseks jäävat matši, kus suurt põnevust ei tohiks tekkida. Teiste seas pelgab ta, et paljude eurooplaste lemmik Dallas Mavericks ei pruugi hästi vastu saada ühtlasele Los Angeles Clippersile.

Ägedamat heitlust võib loota põhiturniiril teineteisele tabelis lähemal lõpetanud meeskondade duellidest ehk matšidest, kus lähevad vastamisi kolmas-kuues ja neljas-viies asetus (Läänes Denver - Utah ja Houston - Oklahoma City, Idas Boston - Philadelphia ja Indiana - Miami).

Idakonverentsis näeb Olgo finaali jõudmise võimalusi nii Milwaukeel, Torontol kui ka Bostonil. Läänes pakub ta Los Angelese klubide Lakersi ja Clippersi ülemvõimu, ehkki loodab, et Denver suudab liidri Nikola Jokici vedamisel neile konkurentsi pakkuda.

Milline oleks finaalis Olgo lemmikpaar, kuula juba saatest!

Play-off'i avamängus kohtuvad täna kell 20.30 Denver - Utah.

Kommentaarid
Copy