Viimsi valla abivallavanem Georg Aher astus tagasi (9)

Copy
Georg Aher
Georg Aher Foto: Sille Annuk

Täna esitas Viimsi valla abivallavanem Georg Aher tagasiastumispalve.

Viimsi valla abivallavanem Georg Aher on esitanud oma tagasiastumispalve alates homsest, 23. novembrist. Aher alustas Viimsis abivallavanemana tööd selle aasta 26. märtsil ning vastutas vallavalitsuses alus-, üld- ja huvihariduse valdkonna eestvedamise eest. 

Viimsi vallavalitsuse avalike suhete juht Rain Resmeldt Uusen ütles Postimehele, et praegu ei ole veel teada, miks abivallavanem Georg Aher esitas tagasiastumispalve. Uuseni sõnul selgub põhjus uue nädala alguses. 

Varem on reformierakondlane Aher olnud haridusministeeriumi kantsler, aastatel 2004–2007 oli ta Tartu abilinnapea, töötades toonase Tartu linnapea Laine Randjärve (toona Jänes) meeskonnas.

Postimees kirjutas teisipäeval, kuidas Viimsi vallavalitsus ütles Haabneeme kooli direktori töölepingu üles. Kolmapäeval toimus koolis koosolek, kus osalesid lapsevanemad, hoolekogu, õpetajad ja vallavalitsus. Seal otsustati, et direktor jätkab oma ametis ning parandatakse kooli ja valla suhtlust. 

Kuna Georg Aheri haldusalasse kuulub Haabneeme kool, siis tema poole pöördus kool probleemidega. Postimehele teadaolevalt on koolipere pöördunud mitmel korral abivallavanema poole ruumipuuduse tõttu. Kuna kool on ülerahvastatud ning osa tunde viiakse läbi koridorides, siis kool ootas lahendusi ja pakkus omapoolseid mõtteid ka valda. Nende kirjadele aga vastuseid ei tulnud. 

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles