Tallinna kooli õpilase ja õpetaja jagelust aitas lahendada politsei

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Liiklust reguleerib politsei. Foto on illustratiivne.
Liiklust reguleerib politsei. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

13. novembril sai politsei teate, et ühes Tallinna koolis oli möödunud nädalal tüli õpilase ja õpetaja vahel. 

Ühes Tallinna koolis oli möödunud nädalal olnud sõnavahetus õpetaja ja õpilase vahel. 

Postimehele algselt teadaolevalt oli sõnavahetuses ka kasutuses relv, kuid politsei lükkas selle ümber. «Ühtki tulirelva ega relvataolist eset juhtumiga seotud ei olnud ning vahetut ohtu kooliperele samuti mitte,» rääkis Postimehele Tallinna Kesklinna politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Jelena Mirošnitšenko.

Politsei suhtles õpilase kui ka teiste osalistega. Praeguseks on politsei kaasanud osaliste toetamiseks oma ala spetsialistid. 

«Politsei rõhutab, et igasuguse kahtluse korral, et õpilane võib teha viga endale või teistele, pöördutaks viivitamatult politsei poole,» ütles Mirošnitšenko.

Mirošnitšenko kinnitas, et kool käitus selles olukorras politseid teavitades õigesti ja viiteid ohule tuleb alati tõsiselt võtta. «Nendeks märkideks ei pruugi olla otsene ähvardus, vaid ka mureliku või muutunud käitumisega kaaslane, kellele tuleb pakkuda tuge või kaasata spetsialist, kes oskab abistada,» lisas ta. 

«Kui inimene tajub kaaslase käitumisest vahetut ohtu, siis on ainuõige teavitada politseid,» selgitas Jelena Mirošnitšenko. 

Copy
Tagasi üles