«Suunamudijate» saade jättis osalejad pisaraisse: armastan teda nii palju, et ei jäta teda kunagi (1)

Elu24
Copy

Eile pidi Kanal 2 saatest «Suunamudijate meistriklass» lahkuma instakaunitar Helena Hanni, kuna ei jäänud kohtunikele silma ega arenenud piisavalt. Saate lõpp võttis aga ootamatult emotsionaalse pöörde, kui temaga koos otsustas lahkuda veel teinegi osaleja.

Sellenädalasest «Suunamudijate meistriklassi» saatest langes välja Helena Hanni, kes tuli võistlusse koos elukaaslase Vahur Agariga. Saatejuhi teate peale, et lahkuma peab just Helena, kes jääb sageli Vahuri varju, võttis olukord ootamatu pöörde.

Nimelt otsustas Vahur, et läheb samuti saatest minema. «Kui te võtate ta mult ära, siis te võtategi mult käed... selle inimese, kes äratab mu hommikul üles, toob mulle puuviljad, mis on nii armas... ma ei saa sind jätta,» rääkis Vahur saates.

Suunamudija lisas läbi pisarate: «Me tegelt mõtlesime selle peale, me ütlesime, et me võistleme, aga ma armastan teda nii palju. Ma ei jäta teda mitte kunagi, nii et ma loobun vabatahtlikult sellest saatest.»

Vahur ütles pärast otsuse tegemist, et tahab Helenat enda naiseks. Vaata emotsionaalset hetke ülalt videost!

Kuigi Helena ja Vahur sisenesid võistlustulle paarina, löödi nad saates lahku ja pandi teineteise vastu võitlema. Tegemist on noortega, kes on reisinud üle maailma ning loovad professionaalset sisu sotsiaalmeediasse. Mõlemal on Instagramis üle 20 000 jälgija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELENA HANNI ?? (@helenahanni) on

«Suunamudijate meistriklass» on Kanal 2 eetris igal reedel kell 20.00.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles