Mäkinen enne hooaja kulminatsiooni: meil on hea tuju, tuleb vaid kõvasti tööd teha (1)

Postimees Sport
Copy
Tommi Mäkinen.
Tommi Mäkinen. Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Neljakordne autoralli maailmameister Tommi Mäkinen kinnitas, et Toyota meeskonna siht tänavusel hooajal on kaks meistritiitlit.

Toyota esisõitja Ott Tänak on kaks etappi enne hooaja lõppu meistritiitlile lähemal kui kunagi varem. Tema edu teisel kohal oleva kuuekordse maailmameistri Sebastien Ogier’ (Citroen) ees on 28 punkti. Toyota asub meeskondlikus arvestuses teisel kohal, kaotades Hyundaile kaheksa silmaga.

«Muidugi on meie eesmärk tulla meistriks nii sõitjate kui meeskondlikus arvestuses,» sõnas Toyota pealik Mäkinen ralliportaalile rallit.fi. «Meil on hea tuju, Hispaanias ja Austraalias tuleb vaid kõvasti tööd teha,» lisas soomlane.

Kataloonia etapp on MM-sarja karussellis ainus ralli, mis toimub nii kruusal kui asfaldil. Järgmisel hooajal ei kuulu Kataloonia ralli MM-sarja. Mäkinen rääkis, et tänavused ettevalmistused läksid hästi.

«Oleme sõitnud nii kruusal kui asfaldil,» ütles soomlane. «Meie auto töötab hästi igal teekattel, aga me ei võta midagi enesestmõistetavana. Kõik mehed teevad kõvasti tööd, et sõitjad saaksid parima võimaliku auto,» lisas Mäkinen.

Hooaja 13. etapp ehk Kataloonia ralli toimub 24.-27. oktoobrini.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles