Epsteini seksiimpeeriumi «orjatari» uued paljastused õõnestavad prints Andrew jalgealust

Elu24
Copy
Virginia Roberts Giuffre.
Virginia Roberts Giuffre. Foto: Bebeto Matthews/AP/Scanpix

Virginia Roberts Giuffre, kellest The Sun kirjutab kui Jeffrey Epsteini «seksorjast», väidab, et prints Andrew pidas Kariibi mere Little St. Jamesi saarel asunud villas maha orgia, milles osales üheksa tüdrukut.

Virginia Roberts Giuffre oli 18-aastane, kui tal oli väidetavalt kolmas kohtumine prints Andrewga Kariibi mere Little St. Jamesi saarel asunud Jeffrey Epsteinile kuulunud villas.

Giuffre räägib prints Andrew´ga seotud häirivatel teemadel esimest korda.

Yorki hertsogi tiitlit kandev prints Andrew on teatanud, et ta suhtles kunagi Epsteiniga, kuid juba aastate eest eemaldus temast.

Prints Andrew väidab, et ta pole kunagi «olnud tunnistajaks või kahtlustanud» Epsteini käitumises, mis viisid mehe 2008. aastal alaealiste prostitutsiooniks vahendamise eest kokkuleppemenetluse raames süüdimõistmiseni ja 13-kuud kestnud vangistuseni.

Channel 4-le antud intervjuus ütles Giuffre: «Epstein, Andy ja veel umbes kaheksa noort tüdrukut ning mina seksisime koos.»

Ta lisas, et kõik ülejäänud tüdrukud tundusid olevat alla 18-aastased ega rääkinud inglise keelt.

Epstein, kes leiti 10. augustil New Yorgis asuva Metropolitan Correctional Center vangla kongist surnuna, ostis USA Neitsisaarte hulka kuuluva Little St. Jamesi saare aastakümneid tagasi ja lasi sinna ehitada villa. Eraldatud asukoha tõttu pääseb saarele vaid paadi, jahi või helikopteriga.

Prints Andrew.
Prints Andrew. Foto: Chris Radburn/AP/Scanpix

Prints Andrew on Giuffre väidet, et prints seksis temaga kui naine oli 17-aastane, eitanud.

Naisel on ka ette näidata foto miljardär Epsteini poolt korraldatud peol. Fotol on näha, kuidas prints Andrew hoiab 17-aastase Giuffre õlgade ümbert kinni. Prints Andrew toetajad väidavad, et foto on võltsing.

Prints Andrew avalduse järgi kohtus ta Epsteiniga 1999. aastal. «Selle aja jooksul, kui Epsteini tundsin, nägin teda harva ja tõenäoliselt mitte rohkem kui üks või kaks korda aastas. Olen viibinud paljudes tema elukohtades, kuid ei täheldanud neil kordadel midagi, mis viis lõpuks Epsteini arreteerimiseni» rääkis prints Andrew.

Prints Andrew jäi koos Epsteiniga kaamerate ette 2010. aastal New Yorgis, pärast seda, kui Epstein oli registreeritud seksuaalkurjategijana vanglast vabanenud.

Töötajad väitsid, et Epsteini Kariibi mere saarel asunud villas oli muusikaruum, «tugevdatud lukustusribaga välisküljel ... nagu oleks see inimeste lukustamiseks»

Chicagos asuv ehitaja James Both jagas Business Insideriga oma professionaalseid mõtteid hoone uksest.

«Mis teeb selle ukse omapäraseks, on see, et kui soovite inimesi eemale hoida, asetatakse lukustusvarras sissepoole, aga siin oli see näib paigutatud väljapoole ... nagu oleks see mõeldud inimeste lukustamiseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles