Tallinn Dollsi kolm ühes moemöllu finaal: rokkivast Anu Saagimist tõeliste suhkrust, jahust ja maasikavahust luksusnaisteni (1)

Copy

Pöörase Tallinn Fashion Week moenädala lõpetas eile grande finale'ga Tallinn Dolls, mis tõi lavale väga eriilmelist moodi.

Alguse tegi Tallinn Dolls mustvalgusega, kuid see oli stiililt hoopis teine kui Aldo Järvsoo kollektsioon, kus samade värvidega mängiti. Esimene kollektsioon pärines TD noore talendi Karl Joonas Alamaa sulest ja keskendus peamiselt pükstele.

Aga ei saa me läbi litriteta - need välkusid varrukatel ja püksisäärtel, viiekümnes erinevas varjundis. Blingi, litrisadu ja sädelust on selles sügises rohkem kui küll.

Vaata TD noore talendi Karl Joonas Alamaa moevaatemängu!

HITIHOIATUS: litterpüksid!

Etenduse teises osas jõudsid lavale "Moeloojate" saate kollektsioonid.

Nägime rokkiva Anu Saagimi loomingut, Lenna imelisi pehmikuid nii suurtele kui väikestele, Ott Leplandi ruudustikke naiste ja meeste seljas ning Hensugusta optimistlikku värvidemängu.

Tallinn Dollsi põhikollektsioon tõi jõuliselt taas välja litrid, kuid see oli ka pehme ja naiselik - tõelised luksusnaised kõndisid me ees laval. Selles oli venemaist grandioossust ja slaavilikku kirge.

Suhkrust, jahust ja maasikvahust! Sillerdust, kulda, pastelle ja üle võlli ilu - nii võib Tallinn Dollsi värsket kollektsiooni kirjeldada. Vaata värvikirevat ja staaritihedat põhikollektsiooni Tallinn Fashion Weeki lõpuetendusena laval.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles