Piltuudis: armukade naine jättis kallima maha, sest leidis mehe padja alt...

Elu24
Copy
Paar voodis. Pilt on illustreeriv.
Paar voodis. Pilt on illustreeriv. Foto: picture alliance / moodboard/Scanpix

Noor naine postitas sotsiaalmeediasse loo sellest, kuidas ta leidis kallima padja alt teise naise foto ja jättis mehe maha. Võõra naise foto osutus aga hoopis millekski muuks, vahendab Daily Star

Suurbritanniast pärit Joi veetis öö oma kallima juures. Ta ei olnud mehega väga pikalt koos olnud, kuid tal olid tema vastu sügavad tunded.

Ühel hommikul mehe voodis ärgates leidis aga Joi kallima padja alt teise naise foto. Joi jõudis järeldusele, et tegu on tema kallima endise tüdruksõbraga, kelle fotot mees ilmselgelt siiani enda voodis hoiab. 

Selle asemel, et kallimalt selgitust küsida, kirjutas Joi talle väga pika essee laadse sõnumi ja jättis mehe maha. 

Joi sai aga peagi mehelt vastuse ja avastas koheselt, et suhte lõpetamine oli ilmselge viga. Nimelt jõudis Joi pärast padja all oleva foto avastamist totaalselt valele järeldusele. 

Naine, kelle pilti Joi oma kallima voodis nägi, oli hoopis modell. Ja foto, mis Joi armukadedaks tegi, oli osa voodimadratsi tootja etiketist! 

«Kui sul on halb päev, pea meeles, et kirjutasin oma kallimale essee, milles jätsin ta maha, kuna arvasin, et ta hoidis oma endise tüdruksõbra pilti padja all, kuid sain temalt vastuseks foto tema madratsi etiketist,» tunnistas Joi Twitteris oma piinlikku viga.

Pärast sõnumi saamist tundis Joi piinlikust ning ei kirjutanud midagi vastu. Tema kallim, kelle ta asjatult maha jättis, ilmus aga peagi naerdes naise ukse taha.

«Põhimõtteliselt on ta mu hingesugulane,» lisas Joi lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles