Piltuudis: hiljuti Madeleyn Kurest lahku läinud nublu DJ jagab voodit uue kaaslasega

Elu24
Copy
Madeleyn Kurg ja DJ QRX ehk Edgar Kurgs, märts 2019.
Madeleyn Kurg ja DJ QRX ehk Edgar Kurgs, märts 2019. Foto: Erlend Štaub

Modell Madeleyn Kurest lahku läinud nublu taustajõud DJ QrX ehk Edgar Kurgs puhkab Indoneesias Bali saarel, kus jagab voodit juba uue kaaslasega.

DJ QrX ja pikalt Ameerikas elanud modell Madeleyn Kurg ilmusid koos avalikkuse ette tänavu jaanuaris Eesti Muusikaauhindade galal.

EMA gala VIP saabujad.
EMA gala VIP saabujad. Foto: Raul Mee

Koos väisati avalikke üritusi, Kurg käis nublu kontsertidel ning mõlemad jätsid suhtest jälje maha ka sotsiaalmeediasse. Suve lõpuks võtsid aga mõlemad osapooled Instagramist kõik ühised pildid maha ning koos neid enam nähtud pole.

Kuna tänapäeval ongi lahkumineku esimene ja sageli kõige selgem tunnus ühiste piltide eemaldamine sotsiaalmeediast, on järeldus sedapuhku selge.

Nagu nähtub Instagrami story'dest, veedab Kurg üha enam aega sõbrannadega ning QrX sõpradega. Viimane on koos Trafficu klahvimehe Joonas Mattias Sarapuu ja peokorraldaja Mihkel Sillaotsaga sõitnud Balile puhkama.

Paistab, et poisid saavad omavahel nii hästi läbi, et üks on lõpetanud teise kaisus. QrX pani Instagrami story'sse pildi, kus ta sõbraga voodit jagab, jalg üle tema. Juurde kirjutatud tekst annab aimu, et ka paari ühine laps on juba «ahjus».

Vot kui armas!

DJ QrX ehk Edgar Kurgs leidis uue voodikaaslase.
DJ QrX ehk Edgar Kurgs leidis uue voodikaaslase. Foto: Kuvatõmmis Instagrami storyst
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles