Vägevat mängu näidanud Pärnu VK alistas tulises lahingus lätlaste RTU

Postimees Sport
Copy

Täna kohtusid võrkpalli Credit24 Meistriliiga raames Pärnu Võrkpalliklubi ja RTU/Robežsardze. Pärnukad andsid Läti ametivendadele kõvasti tuld ning matš on võideti seisuga 3:2.

Legendaarse Avo Keele hoolealused asusid matši 2:0 juhtima, kui kahes esimeses geimis murti lätlaste mängumehed 25:22 ja 25:18. Pärast seda tegid RTU mehed olulised muudatused ning põmmutati ennast üllatuslikult 2:2 viigiseisule. See tähendas, et kohtumise saatus jääb otsustada viiendas vaatuses, mille Pärnu vollekad 15:13 võitsid.

Eesti tiimi parimaks kerkis Taavet Leppik, kelle arvele kanti lausa 32 punkti. Talle järgnesid inglane Robert Poole (14 punkti) ja Kristaps Platačs (12 punkti).

Kaotajate resultatiivseim mängija oli 30 silmaga Vitalijs Cinne. 

Enne mängu:

Pärnu hooaja algus polnud just parim, kuid eile suudeti koduväljakul alistada VK Biolars/Jelgava tulemusega 3:1 ja nii seitsme punkti peale tõusta. Hetkel hoitakse tabelis neljandat kohta, kui täna suudetakse RTU-d võita, on võimalus tõusta veelgi kõrgemale.

RTU sai eile aga veidi üllatuslikult kindlalt jagu Tallinna Selverist, kelle hooaja algus oli olnud võrreldes RTU-ga tunduvalt parem. RTU oli Selverist eile geimides üle 25:23, 25:22 ja 25:21. Seni oli RTU-l tabelis kirjas vaid üks punkt, nüüd ollakse nelja punkti peal.

Vaata kohtumist otsepildis Postimehe vahendusel kell 14.00.

Otseülekandega on tehnilised probleemid. Vabandame!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles