Elukaaslane surus naise auto pagasiruumi ja sõitis siis autoga pool tundi ringi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhtumi käigus viga saanud naine topiti auto pagasiruumi ja seal hoiti teda pool tundi. Foto on illustratiivne.
Juhtumi käigus viga saanud naine topiti auto pagasiruumi ja seal hoiti teda pool tundi. Foto on illustratiivne. Foto: Eero Vabamaegi/PM/SCANPIX BALTICS

Ööl vastu esmaspäeva Viljandis Jakobsoni tänaval elukaaslasega tülli läinud mees surus naise auto pagasiruumi ja sõitis siis pool tundi autoga mööda linna ringi. Seejärel vabastas mees oma ohvri ja viis ta koju.

Politsei sai ööl vastu 22. septembrit teate ühelt 46-aastaselt naiselt, et talle tuttav mees võttis temalt tahtevastaselt vabaduse. Naine sai juhtumi käigus viga, aga meedikute abi ta vajanud.

Alustatud kriminaalasja käigus on uurijatele selgeks saanud, et tülli läksid kaks koos elanud inimest ning konflikt tekkis isiklike suhete pinnalt. Tüli käigus sõitis mees autoga ringi ja hoidis naist vastu tema tahtmist esialgsetel andmetel üle poole tunni auto pagasiruumis.

Meest ei ole veel kuriteos kahtlustatavana üle kuulatud ning täpsemad asjaolud ja edasised menetlustoimingud veel selguvad.

Juhtunu uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb tahtevastaselt vabaduse võtmist ja selle teo eest võib inimest karistada rahatrahvi või kuni viie aasta pikkuse vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles