Erich Krieger lubas Kristel Aaslaiule vitsa anda (1)

Elu24
Copy

Laulja Erich Krieger vestles tänases «Õhtu!» diivanil oma praegustest tegemistest. Saate käigus tuli jutuks üks sotsiaalmeedia trend, mille peale teatas Krieger, et tahab maailmakoristuspäeva saadikule Kristel Aaslaiule vitsa anda.

Krieger rääkis «Õhtu!» diivanil oma esinemistest ning tõestas televaatajatele, et on pärit Kasashtanist. Intervjuu lõpuminutitel soovisid saatejuhid lauljale tutvustada sotsiaalmeedias levivat trendi. 

«Konide koristamine?» pakkus Krieger vahele. «Ma ütlen, see konide koristamine, kui ma selle Kristel Aaslaiu ja selle kuti kätte saan, ma annan vitsa nendele,» jätkas Krieger.

«Nad tulevad kord aastas ja siis kukuvad õpetama Eesti rahvast, et nemad lähevad konisid koristama. Ülejäänud aja nad magavad hommikust õhtuni,» avaldas kogenud laulja oma arvamust.

Saatejuhtide üllatuslike reaktsioonide taustal põhjendas Krieger, et teeb seda heategevuslikult ise koguaeg. «Keegi ei hõiska, et nüüd me lähme koristama,» täpsustas mees lõpetuseks.

Pärast seda, kui Krieger oli oma arvamuse välja öelnud, avaldasid saatejuhid, et sotsiaalmeedia trend, mida nad soovisid tutvustada, oli hoopis seebi tükkideks lõikamine.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles