Helir-Valdor Seeder: võime senise tööga rahul olla (10)

Helir-Valdor Seeder
, Isamaa esimees
Copy
 Helir-Valdor Seeder. 
 Helir-Valdor Seeder. Foto: Tairo Lutter

Arvamustoimetus küsis igalt riigikogus esindatud erakonnalt arvamust valitsuse saja päeva kohta. Isamaa erakonna nimel vastas riigikogu liige ja Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder. 

See valitsus on liikuma saanud mitmed erinevad teemad, mis on juba aastaid lahendusi oodanud, mistõttu võime senise tööga rahul olla. Siinkohal võib esile tõsta poliitilise välireklaami keelu tühistamise algatamise ning alkoholiaktsiisi langetamise. Lisaks on alustatud mitme suure reformiga nagu pensionireform ja riigireform. Nende asjade elluviimine võtab aega, kuid esimesed õiged sammud on tehtud ning kurss on paigas.

Oluline on ka, et valitsus on selgelt võtnud teemaks rahvastikupoliitika, eestluse ja Eesti perede turvatunde. Tegevust on alustanud rahvastikuministri rahvastiku- ja perepoliitika osakond. Lisaks on algatatud Globaalse Eesti programm ning moodustatud ülemaailmse eestluse koostöökomisjon. Valmimas on analüüsid, kuidas soodustada inimeste tagasirännet ja kaasata senisest rohkem meie välismaal elavaid rahvuskaaslasi.

Kommentaarid (10)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles