Kiuslik küsimus Keskerakonnale: miks te ei tühista koostöölepet Putini Ühtse Venemaaga? (19)

Raimond Kaljulaid
, Põhja-Tallinna linnaosa vanem (KE)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Putin.
Putin. Foto: Maxpark.com

Postimees uuris Keskerakonnalt ja Põhja-Tallinna linnaosa vanemalt Raimond Kaljulaidilt, mis takistab Keskerakonnal lahti ütlemast koostöölepingust Putini Venemaa võimuparteiga.

Ma ei ole nõus, et küsimus Keskerakonna koostööleppe kohta Ühtse Venemaaga on kiuslik küsimus. See leping on vastuoluline ning vastuolulistest asjadest poliitikud enne valimisi üldjuhul rääkida ei soovi. Kuid just vastuolulistest asjadest peab rääkima.

Loomulikult tahaksin ma parema meelega meenutada, kui edukas oli peaminister Jüri Ratase juhtimisel Euroopa Liidu eesistumine. Ja sedagi, kui kindel ja tugev on olnud meie koostöö partneritega Euroopa Liidus ja NATOs. Sooviksin kindlasti tunnustada valitsuserakondi, et nad elasid võrdlemisi valutult üle kriisi, mis puhkes seoses ÜRO ränderaamistikuga. Oleme endiselt laua taga, mitte ukse taga.

Kommentaarid (19)
Copy
Tagasi üles