Andrei Kuzitškini poliitikaköögi 3. osa: läbikukkujad, rahva eestkostjad või viikingite järeltulijad – keda valib Lasnamäe? (6)

Andrei Kuzitškin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Kuzitškin.
Andrei Kuzitškin. Foto: Liis Treimann / Postimees

Kolumnist Andrei Kuzitškin tõmbab oma riigkogu valimiste eelse erakondade analüüsiga otsad kokku. Viimases osas võtab ta luubi alla Keskerakonna ja Reformierakonna, aga lasnamäelaste pilgu läbi.

Unenäod ei ole just parim vahend reaalsuse adekvaatseks adumiseks. Seepärast pidasin möödunud laupäeval paremaks karata otse rahva sekka ja läksin tänavatele uitama.

Laagna peatust ümbritsevate suurte kaubanduskeskuste juures püüdsin suhelda inimestega, kes vastaksid minu küsimustele enda poliitiliste eelistuste kohta. Sain jutule viieteistkümne inimesega. See ei ole mõistagi päris esinduslik valik, küll aga just seesama tänava elav hääl, mida me ei kuule sotsioloogiliste uuringute lehesahina taga.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles