Kersti Ringmets: miks mina? Ma maksan ju makse!

Kersti Ringmets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Ringmets.
Kersti Ringmets. Foto: Erakogu

Meie riik on meie endi nägu ja kõigil on ööpäevas 24 tundi. Otsus, kuidas me seda aega kasutame ja millise ühiskonna oma lastele pärandame, sõltub meist endist, kirjutab siseministeeriumi kodanikuühiskonna nõunik, vähiravifondi Kingitud Elu vabatahtlik Kersti Ringmets.

5. detsembril tähistab maailm rahvusvahelist vabatahtlike päeva. Ikka selleks, et tunnustada vabatahtlike suurt panust ühiskonda. Tegemist on inimestega, kes aitavad ja toetavad kedagi väljaspool oma perekonda ja suguseltsi tasu saamata. 

Üks läheb vabatahtlikult öösel vihmaga tänavale patrullima. Teine loobub vabast õhtust pereringis ja aitab korda teha küla kiigeplatsi. Seda, kui paljud inimesed ühel septembrikuu laupäeva hommikul pikast unest loobusid ning hoopis kodukanti koristama läksid, mäletame veel kõik. Ka need, kes ei läinud ja ei lähe. Igaühel omad põhjused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles