Ettevõtja: linnadesse koondumine on paratamatu

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallas maakodu omav juhtimis- ja majanduskonsultant ning ettevõtja Toomas Peterson ütles, et lõuna pool Tartut tuleb keskenduda keskkonda säästva ettevõtluse arendamisele. Muu hulgas peab keskvõim andma suuremad õigused kohalikele omavalitsustele.
Otepää vallas maakodu omav juhtimis- ja majanduskonsultant ning ettevõtja Toomas Peterson ütles, et lõuna pool Tartut tuleb keskenduda keskkonda säästva ettevõtluse arendamisele. Muu hulgas peab keskvõim andma suuremad õigused kohalikele omavalitsustele. Foto: Maarius Suviste / Lõuna-Eesti Postimees

Juhtimis- ja majanduskonsultandi ning ettevõtja Toomas Petersoni sõnul on paratamatu, et inimesed koonduvad linnadesse. Tartust lõuna pool tuleks aga tema sõnul keskenduda sellele, et arendada keskkonda säästvat ettevõtlust.

Kui palju Lõuna-Eesti ettevõtluskliima Põhja-Eesti omast maas on?

Eesti sisemajanduse kogutoodang ostujõu standardi järgi on jõudnud 75 protsendini Euroopa Liidu keskmisest, aga Tallinna tase on kuskil 120 protsenti ja muu Eesti üksnes

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles