Antoine Griezmann - ebaõnne seljataja

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmann
Antoine Griezmann Foto: GABRIEL BOUYS / AFP / Scanpix

Portugali jalgpallurid Cristiano Ronaldo ja Pepe said 2016. aasta suvel pooleteist kuu jooksul tähistada kahte suurt võitu – kõigepealt võideti Madridi Realiga Meistrite liiga ja siis Portugali koondisega EM-tiitel.

Antoine Griezmanni jaoks oli too suvi hoopis teine, sest tema õnnetus oli mängida kaotaja ridades. Esmalt sai ta Madridi Atletico meeskonnas lüüa Realilt ja siis Prantsusmaa esiründajana Portugalilt. Hõbemedalid peidetakse jalgpallis sahtlisse, sest need tähendavad suurt valu.

Kolmapäeval sai Griezmann lõpuks kulla, kui lõi Euroopa liiga finaalis kaks väravat ja juhtis Atletico 3:0 võidule Marseille Olympique’i üle. Sellega lunastas Atletico koha 15. augustil Tallinnas mängitavas Euroopa superkarikafinaalis. Iseasi, kas Griezmann siis samas meeskonnas mängib – tema peale ihub hammast FC Barcelona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles