Lugeja kiri: Reformierakond pole Keskerakonnast parem (7)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korruptsioon. Pilt on illustratiivne.
Korruptsioon. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Reformierakond pole Keskerakonnast põrmugi ausam ega targem, kirjutab lugeja Andres Mõttus.

Korruptsioon on häbiväärne. Samas pole pidev artiklite hulk Postimehes Tallinna korruptantide kohta andnud tulemust. Tallinna linnavalitsuse opositsioonil, kes pidevalt räägib aususest ja õiglusest, tuleks faktid kokku koguda ja anda need üle uurimisorganitele. Korruptsioon kui mittetöise tulu saamise ja rikastumise vahend on kriminaalselt karistatav.

Korruptsioonivastase võitluse tulemused terves Eestis on nadid. Mahhinatsioonid ei puuduta ainult Keskerakonda, kes loomulikult peab vastutuse võtma Tallinna linnas toimuva eest, kuna on seal võimul.

Kui Keskerakond kunagi Tallinnas võimult kukutatud saab, kas siis täna populaarne Reformierakond oleks ausam ja õiglasem? Kas linnapeaks tõuseks sellisel juhul keegi, kes tassis kilekottidega teadmata päritolu sularaha, või keegi nendest, kes seda kõike teadsid, aga eitasid? Reformierakonna toonane esimees andis korralduse «musta raha» fakti avalikustaja üldse erakonnast välja heita. Praegust valitsuskoalitsiooni süüdistatakse kõigis pattudes ja oodatakse Reformierakonnast uut päästjat. Mõni ajakirjanik hüüab lausa Brüsseli poole appi, et tuleks Andrus Ansip ja korra majja lööks.

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles