Helve Särgava alkoholipoliitikast: taheti parimat, lõppes nagu alati (13)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laua viin.
Laua viin. Foto: Elmo Riig / Sakala

Loodetavasti taipab eesti rahvas oma viga ja mõistab joomarlusevastase võitluse tähtsust, leiab Tallinna volikogu revisjonikomisjoni esimees Helve Särgava (SDE).

  • Tahaksin lähtuvalt oma elukogemusest veidi analüüsida eelpool öeldut. Kuna olen ise pärit maalt, siis võin üht teist maapoodide kohta öelda. Sellepärast, et poes ei ole odavat alkoholi pole küll ühtki poodi sulgeda vaja.
  • Kahtlemata on riigikassa täituvus oluline. Samas: puruks pekstud ninad, lömmis autod, pelgupaika jooksvad naised, töölt puudutud päevad, toodetud praak, tervisekahjud, on  hind, mida soodsa alkoholi eest vastu saame. On see mõistlik?
  • Tahaksin väga,  et ei loobutaks ning eesti rahvas mõistaks juba täna või kõige hiljem homme ja teeb kummarduse neile poliitikutele, kes taipasid, et viimane hetk on alustada võitlust  alkoholi liigtarbimisega.
Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles