Raivo Hein - unistus Saaremaa sillast (1)

Kristi Malmberg
, majandustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Investor Raivo Hein
Investor Raivo Hein Foto: Raigo Pajula

Saaremaa taustaga ettevõtja ja investor Raivo Hein tahab koos Amserv Grupi juhi Raivo Kütiga hakata ehitama 500 miljonit eurot maksma minevat Saaremaa silda.

Küünilisematele inimestele on see idee ühes pajas udujuttudega Tallinna–Helsingi tunnelist ja hyperloop’ist. Aga unistajatele, kes teatavasti tihtipeale elu edasi viivad, on kõik need ideed realistlikud tulevikuvisioonid. Seega ei tasu ülearu irooniliselt taas üles kerkinud Saaremaa silla ideesse suhtuda.

Paarikümnel viimasel aastal on jutt Saaremaa ja mandri vahelisest püsiühendusest kord tõusnud, siis jälle vajunud, aga asja pole sellest seni saanud. Samas läheb elu kogu aeg edasi, ehitusvõimekus areneb, raha tuleb siiakanti juurde. Pole võimatu, et Saaremaa silla ehitus ongi juba realistlikum kui turismireis kosmosesse, mille eest Hein muide juba ammu on ettemaksu ära teinud.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles