Nädal karikatuuris: Venemaal ratsa rikkaks ja pikad noad Rakveres

Urmas Nemvalts
, karikaturist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päeva karikatuur 11.11
Päeva karikatuur 11.11 Foto: Karikatuur: Urmas Nemvalts

Postimehe karikaturist Urmas Nemvalts joonistab iga päev ajalehte pilapildi aktuaalsel teemal. Vaata siin kõiki lõppeva nädala karikatuure.

ESMASPÄEV, 6.11: ID-kaardike õpib ametit.

Päeva karikatuur 6.11
Päeva karikatuur 6.11 Foto: Urmas Nemvalts

TEISIPÄEV,  7.11: maksud paradiisi. «Poliitikute puhul on aga juba maksuparadiisi peidetud saladuse olemasolu selge riskitegur. Ja ühe riigi korrumpeerunud poliitik või mõjuvõimas avaliku elu tegelane on oht ka partnerriikidele,» kirjutatakse Postimehe juhtkirjas.

Päeva karikatuur 7.11
Päeva karikatuur 7.11 Foto: Urmas Nemvalts

KOLMAPÄEV, 8.11: FSB ei anna alla. «Oht ei peitu mitte otsese sõjategevuse alguses, vaid pigem erinevates varjatud ning poliitilistes operatsioonides, mida Vene eriteenistused eri rinnetel läbi viivad,» nenditakse Postimehe juhtkirjas.

Päeva karikatuur 8.11
Päeva karikatuur 8.11 Foto: Urmas Nemvalts

NELJAPÄEV, 9.11: pikad noad Rakveres. «Halb maine tööandjana on valus bumerang, eriti olukorras, kus Eestis on juba arvestatav tööjõupuudus,» kirjutab majandustoimetuse juhataja Kristi Malmberg Rakvere lihatööstuse ümber lahavatanud kirgedest.

Päeva karikatuur 9.11
Päeva karikatuur 9.11 Foto: Urmas Nemvalts

REEDE, 10.11: väike loik kohtuvõimu peale. «Hoolimata sellest, milline otsus selles asjas lõpuks langeb, saime näitlikud vastused mitmelegi küsimusele, mis aeg-ajalt on avalikkust erutanud,» nenditakse Postimehe juhtkirjas.

Päeva karikatuur 10.11
Päeva karikatuur 10.11 Foto: Urmas Nemvalts

LAUPÄEV, 11.11: raske raha paistab juba! «Kõik unustatakse lõpuks ära, seniks võib, aga Tallinna maksumaksja kulul välja antavas venekeelses parteilehes tuututada sellest, kuidas Keskerakonna ministrid rügavad kangelaslikult tööd teha, et parandada majandussidemeid Venemaaga,» kirjutatakse Postimehe juhtkirjas Kadri Simsoni Venemaa vaguniseiklusest.

Päeva karikatuur 11.11
Päeva karikatuur 11.11 Foto: Karikatuur: Urmas Nemvalts
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles