POSTIMEHE VIDEO Koolid polegi 1. septembri eel valmis!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees käis päev enne 1. septembrit külas kolmel pealinna koolil - selgub, et ehitus, kolimine ja ettevalmistused käivad alles täies hoos! Kas avaaktuseks saab kõik valmis? Vaata videot!

Gustav Adolfi Gümnaasium on õpetajad, õpilased, direktori ja kolimisfirma töövankri ette rakendanud ning klassitäite kaupa arvuteid ja klavereid - rääkimata õppevahenditest - tahab kolimist uute majja.

Lasnamäe Vene Gümnaasiumis õpiti täna veel viimaseid luuletusi sellest, kuidas õpilased rõõmsal meelel kooliuste avanemist ootavad. Lisaks valmistutakse laiemale üleminekule eesti keelele.

Kooli ees jäi Postimehe kaamera ette ka äsja Ukrainast siia kolinud kuuenda klassi õpilane, kes alustab homme esmakordselt oma kooliteed Eestis.

Kristliku suunaga Kaarli kool ehitab igal aastal ühe klassiruumi juurde, sest käsil on põhikooliks laienemine. Koguduse kooli eestvedajad näevad võlu oma väiksuses ja teistmoodi hingamises.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles