Säutsuvad prügikastid

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loo alevikus asuva Talleggi haudejaama kõrval seisvates prügikastides säutsusid nädalavahetusel munakoorte ja surnud lindude vahel ka elusad tibud.
Loo alevikus asuva Talleggi haudejaama kõrval seisvates prügikastides säutsusid nädalavahetusel munakoorte ja surnud lindude vahel ka elusad tibud. Foto: Kaader videost

Algselt paljusid šokeerinud uudis jättis tarbija üsna külmaks. Suure tõenäosusega ei üllatanud see isegi kohalikke Loo alevikust, kus haudejaam asub. Vestlesin ühe kohalikuga, kes kirjeldas mulle sealset olukorda enne taasiseseisvumist. 

Tuli ilmsiks, et selline praktika pole haudejaama ajaloos sugugi uus. See ei tundugi nii ebausutav, sest kuidas sa muidu taipad minna konteinerisse tibusid otsima. Tõsi on, et vähem elujõuliste tibude prügikonteinerisse surema jätmine on räme eksimine ja vastutustundetu tegevus, mida üks suur ja endast lugupidav ettevõte endale lubada ei tohi. Kuid seekordse skandaali omamoodi «positiivse» tulemusena hangitakse uus masina, nii et loodetavasti jäävad säutsuvad prügikonteinerid igavesti ajalukku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles