Postimees kutsub trehvama

Joosep Värk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamägi

Rändekriisile ei ole kiireid lahendusi ja Euroopal tuleb vastu pidada mitu keerulist aastat. Nõnda tõdeti eile uue üritustesarja «Postimehe trehvunks» avaüritusel Tallinnas. Samas leiti, et keerulisi aegu on Euroopa Liidul varemgi olnud ning kriisi ajal on ühendusest isegi ajutiselt välja astutud, ent pikema aja peale on probleemid lahenenud.

Postimehe üritustesarja eesmärk on inimesed sotsiaalmeedia sõnakate ja emotsionaalsete vaidluste kõrvalt ka päriselt kokku tuua, et arutada üheskoos ühiskonnale olulisi teemasid avatult ja tabudeta. Esimesel, rändekriisiteemalisel õhtul astusid ettekannetega üles endine eurovolinik Siim Kallas , Tartu Ülikooli inimgeograafia professor Rein Ahas, sündmuskohal valminud püstijalakomöödiaga esines Peeter Oja . Mikrofoniga on Postimehe arvamustoimetaja Marti Aavik, teisel pool karikatuuri kunstnik Urmas Nemvalts.

Teistel fotodel kuulavad ettekandeid Toomas Paul ja Urmas Viilma, Laine Randjärv, Mart Nutt, Raul Eamets ja Heldur Meerits ning Signe Kivi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles