Nah sa koputad (3)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karin Tammemägi
Karin Tammemägi Foto: Eero Vabamägi

Nende Beebilõusta sõnadega võiks endine Põhja-Tallinna vanem Karin Tammemägi aru pärida oma endiselt asetäitjalt Priit Kutserilt.

Kõik, mida Tammemägi tegi, sattus mingil kombel ajakirjandusse. Kui küsida, kes lekitas, näitavad linnaosavalitsuse töötajad nagu üks mees Kutseri kabineti poole.

Nii tuligi kolmapäeval selgest taevast välk – Tammemägi vabastati ametist ja Kutserile leitakse teine töö. Ja ometi ei teinud Tammemägi midagi sellist, mis Keskerakonnas kuidagi taunimisväärne oleks. Tellis vähekindlustatud inimestele kommipakke ja käis neid isiklikult üle andmas, korraldas pensionäridele maksumaksja raha eest bussireise. Millises erakonnas selline asi rikkumiseks kvalifitseerub? See on töö valijatega, mis kajastus ka Tammemäe järjest paranevas valimistulemuses. Kui ainult koputaja poleks kõike ära rikkunud.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles