Avo-Rein Tereping: asjadel on hing

Avo-Rein Tereping
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti
Kusti Foto: Avo-Rein Tereping

See lugu juhtus mu 5-aastase lapselapsega just enne jõule. Peaaegu samasugune, nagu Sipsiku-raamatus, kui Anu unustas oma sõbra taksosse. Jah, meil ei olnud küll Sipsikut, kuid see-eest oli väga armas pisike kutsu, selline suurte mõtlike pruunide tarkade silmadega chihuahua.

Ta ei haukunud, isegi ei urisenud, sest oli tehtud hoopis teisest materjalist kui päris koerad, aga lapsele oli see kõige kallim mänguasi. Nimeks oli tal Kusti. Hommikul lasteaeda minnes oli kutsa seljakotis, lasteaias ootas ta riidekapis, kuni lapse «tööpäev» läbi sai, õues mängimise ajal istus sõber lähedal ja vaatas pealt.

Ja just siis, kui pisitüdruk meil nädal aega külas oli, juhtuski hirmus lugu. Nimelt avastas ta hommikul ärgates, et Kustit pole. Alguses arvasime, et ehk jäi autosse, aga sealt me kutsat ei leidnud. Muidugi vaatasime majas ja maja ümber kõikvõimalikud kohad üle, kuid seegi oli tulutu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles