Daniel James Colli veste: Armastus karri vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Coll
Daniel Coll Foto: Erakogu

Mu elus on mõned üksikud asjad, mille kohta ma võin öelda, et armastan neid. See tunne on reserveeritud erilistele inimestele, erilistele kohtadele ja erilistele asjadele, mida on õige vähe, kui päris aus olla. Ent hoolimata nende vähesusest, satume tihtipeale olukorda, kus peame nendegi vahel valima. Kas pole irooniline?

Kui ma 2012. aastal Suurbritanniast lahkusin, oli põhjus sama mis enamikul mööda maailma laiali elavatel brittidel, kes ei ole jooksus politsei, pankade või iseenda (sedagi juhtub) eest: ma tegin seda neiu pärast, kellest on nüüd saanud minu naine, nii et kõik on hästi läinud. Sellega jätsin aga ühtlasi Suurbritanniasse maha oma kallid sõbrad ja pere, kauni elu maal ja oma elu eelmise armastuse: karri.

Ei tasu hakata mind selle eest pilkama. Ma ei ole pealiskaudne ega materialistlik, ma lihtsalt armastan karrit rohkem kui peaaegu mida tahes muud maailmas. Olgu, veidi narr võib see ehk tunduda, aga see ei lähe mulle korda, eriti kui surun naudinguga suhu kana tikka masala pilafiriisi ja Peshawari naaniga. Oh! See ajas nüüd isu peale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles