Hingelt organisaator

Märt Niidassoo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Ilves
Sander Ilves Foto: Erakogu

Pärnus sel nädalalõpul peetava suurfestivali Weekend korraldusmeeskonna üks tähtsamaid liikmeid on 26-aastane Sander Ilves. Hoolimata noorest east, on mehel 11 aastat ürituste organiseerimise kogemust. Juba 2004. aastal korraldas ta Pärnus koos sõber Madis Põldsaarega ekstreemspordivõistlust Kuldrula.

 

Kümnend hiljem on tema õlgadel vastutus Weekendi festivalialal kihava elu eest. Seejuures on ta üks vähestest valitud eestlastest, kes on elektroonilise muusika suursündmuse korraldamisel abiks. Nii haarabki festival mõneks päevaks kogu noormehe aja: tabada on teda keeruline ja teda näeb eelkõige jooksmas festivaliala ühest otsast teise. Kas tulevikus on Ilves pigem muusika- või spordiürituste eestvedaja, näitab aeg.

Eesti läbi aegade ühe suurema elektroonilise muusika ürituse Weekend Festival Baltic Editioni eelarve küündib mitme miljoni euroni.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles