Triin Tammert: rohkem sisu, armsad poliitikud!

Triin Tammert
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Tammert.
Triin Tammert. Foto: Mihkel Maripuu

Paar nädalat tagasi olime ülikoolikaaslastega meist ühe juures külas, kui ootamatult kõlas koputus. Ukse taga oli IRLi kandidaadi tiimi liige, kes küsis, kas ta võiks tulla ja veidi nende programmist rääkida. Kutsusime ta sisse.

Tütarlaps teatas algatuseks, et valimisvõidu puhul on neil kindel plaan «vähendada oma tagumikku laiaks istuvate ametnike hulka». Ehkki ma ühelt poolt mõistan seda ja olen (mõistlikul määral) õhukese riigi poolt, siis selles mõttes läks tal selle julge avaldusega muidugi viltu, et kaks meie seltskonna liiget töötavad riigiasutustes ja on seega formaalselt ka ametnikud (küll rohkem sellist tublit ja tegusat tüüpi, ma ütleks).

Rappa läks ta ka sellega, et ei osanud väga kommenteerida kandidaadi seisukohti seoses kooseluseadusega, kui üks meist märkis, et IRLi seisukohad selles küsimuses välistavad tema jaoks nende valimise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles