Sirje Niitra: vabadus sporti teha

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirje Niitra
Sirje Niitra Foto: Pm

Nii, nüüd siis lõpuks võitlesime kätte vabaduse – vabaduse sporti teha. Me ei peagi enam kindlat kuupäeva ootama, et spordiklubiga soodustingimustel sõlmitud aastase lepingu lõpetamisest teatada, vaid võime pileti osta sama hinnaga ka ühe kuu kaupa.



Lisaks võime suvekuudeks umbse spordisaali metsaraja või rannatee vastu vahetada ja seal täie mõnuga kas joosta, vändata või uisutada, ilma et peaks spordiklubi eest tühja maksma.

Vähemalt nii teatas üks spordiklubi lootuses, et teised sama teevad. Aga võta näpust, osa klubisid jätab aastaste ja mõni isegi kaheaastaste siduvate lepingute sõlmimist, ähvardades ennetähtaegsel lõpetamisel trahviga. Loodame, et mitte enam kauaks.

Eriti «mõnusad» on need klubid, kes oma kodulehel ega ka mitte telefonitsi hinda ei ütle. Nagu turul: lähed leti ette ja kaupled. Aga ma tahaks siiski teada, mis mind ühes või teises klubis ees ootab, enne kui sinna samme seadma hakkan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles