Repliik: maksan tagasi, järelikult virutasin

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Reikop.
Marko Reikop. Foto: Liis Treimann

Väidetavalt üle poole miljoni krooni Eesti Euroopa Liikumise raha kallitele rõivastele kulutanud ühingu endise tegevjuhi Anna-Maria Galojani käitumine on pärast asja ilmsikstulekut jätkuvalt kummaline.



Kuigi avalikkuseni jõudnud info järgi on ta ebaotstarbekohaselt kasutatud raha hüvitama hakanud, püüab ta ajakirjanikuga suheldes jätta iga hinna eest mulje, et pole mingit raha tagasi maksnud.



Esmapilgul tundub selline käitumine veider. Oleks loogiline, et teolt tabatud ja avalikult häbiposti naelutatud inimene sooviks enese aadressil võimalikult vähe jätkuvat negatiivset tähelepanu ja oleks huvitatud heade sõnumite jõudmisest ajakirjandusse. Ainult advokaadi ja SMSide vahendusel avalikkusega suhtlev noor naine käitub aga risti vastupidi.



Tundub, et ainus põhjus raha tagasimaksmist eitada on mõttekäik, et kui hüvitad, siis järelikult oled ka tõepoolest võtnud. Et aga asjad kõigile nii selgeks saaksid, seda tahab Galojan ilmselgelt vältida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles