Lugeja: tehke Russalka ja TLÜ vahele muutsuunarada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russalka kuju
Russalka kuju Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Postimees.ee avaldab Tallinna liikluskorralduse muutmiseks ettepanekuid teinud lugeja kirja, kus kutsutakse muuhulgas üles looma Russalka ja Tallinna Ülikooli peahoone vahele muutsuunarada.

Kui soovite, et teiegi korralikult vormistatud ettepanekud Postimees.ee keskkonnas avaldataks, saatke need oma nime all meiliaadressile 1339@postimees.ee. Eriti hea oleks, kui saaksite oma ettepaneku ilmestamiseks lisada ideele foto või joonise, selle puudumisel võite saata enda portreefoto.

Ma pole ilmselt mitte esimene, kes soovitab Russalka ja Peda vahele muutsuunarada, ning on arusaamatu, kuidas selle tegemine läheks aselinnapea Mutli sõnul maksma «13 miljonit krooni». Kui tahta liiklust tõsiselt linnas parandada, siis tuleb kaaluda ka kesklinna sissesõidu muutmist tasuliseks.

Ülimalt lihtne võimalus liikluse efektiivsuse ja liiklusohutuse tõstmiseks on ka korralikult märgistatud sõiduread. On täiesti arusaamatu, kuidas on aastaid võimalik niivõrd madala kvaliteediga töö (nii kiiresti kuluv märgistus), nagu linnavalitsusel on «õnnestunud» korraldada (võiks võrrelda vähemalt Helsingi märgistuse kvaliteediga).

Täiesti «kriminaalne» on ka praeguse linnavalitsuse suhtumine jalgrattaliiklusesse – jalgratta sõiduridade märgistus, kui see ka olemas on, on allpool igasugust arvestust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles