Eesti jalgpalli võit

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa
Henrik Ojamaa Foto: Toomas Huik

Koondis, eksamid ja klubivahetus – need kolm teemat on seoses Henrik Ojamaaga olnud viimaste nädalate jooksul pidevalt päevakorral. Nüüdseks on viimane neist saanud lahenduse: Ojamaast sai Poola jalgpallimeistri Varssavi Legia mängija.

Eesti jalgpallurite puhul on tihtilugu räägitud, et välismaale mängima siirdudes jäädakse pahatihti pidama samale tasemele ja tugevamatesse tiimidesse nende tiivad enam välja ei kanna. Loomulikult on ka vastupidiseid näiteid ja nii on näiteks Ragnar Klavan ja Konstantin Vassiljev tõusnud ka tugevamates liigades oma klubides põhitegijate sekka.

Nüüd on võimalik Ojamaal kerkida nimetatud meeste kõrvale – jääb üle kanda kinnitada Legia põhimeeskonnas. Olgu nende kolme juuni alguses toimuva koondisemänguga, kuidas on, kuid kokkuvõtvalt on koondise tulevikule kasulikum, kui mängijad saavad kogemusi kõrgemal tasemel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles