Lotte tõepäev

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotte
Lotte Foto: Repro raamatu kaanelt

Tegelikult on see ime, et Lotte teemapark on valmis. Midagi nii suurt ja põhjalikku pole Eestis varem tehtud. Jah, meil on mõned mängumaad, aga seal on piirdutud atraktsioonide püstipanemisega mõne vana kolhoosilauda juurde. Ei mingeid uusi ehitisi, läbimõeldud kontseptsiooni ega viimistletud detaile.

Üks Lotte loojatest, režissöör Janno Põldma lubas juunis, et teemaparki tulijad saavad heas mõttes šoki. Ning Lottemaa tegelased on tegutsemisindu täis.

Teemapargi rajajate kiituseks tuleb öelda, et nad pole piirdunud sellega, et toetuste abil asi püsti panna, plaanimata, kuidas hiljem arveid maksta. Hoolikalt on läbi mõeldud, kuidas võimalikult palju inimesi vastu võtta. Õhtul, kui lapsed on läinud, avatakse tagumised väravad täiskasvanutele ning rebane Giovanni asemel võib lavalaudadel näha praegusi ja tulevasi staare.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles