Ameerikat vallutama!

Valner Valme
, muusikatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Laura Oks

Laul, mille Kerli Kõiv tegi Demi Lovatole – «Skyscraper» – võitis Los Angeleses MTV auhinna kategoorias «parima sõnumiga video».

Kerli ei teinud küll videot ega esitanud lugu, aga saavutus on kõva selle poolest, et ta Ameerikas pildil püsib. Kerli ainsast albumist «Love Is Dead» on neli aastat, uut plaati lubatakse tuleval aastal. Seni ilmub singleid, ja juba teist korda võtab kultusrežissöör Tim Burton Kerli loo oma filmi: «Immortal» on osa «Frankenweenie» saundträkist.

Teame küll eesti bände ja lauljaid, kes on läinud Ameerikat «vallutama». On olnud kaks võimalust: kas tulla sama targalt, kogemuse võrra rikkamana tagasi, või jääda Ameerikasse, ilma et keegi sust midagi teaks ja/või tegeleda hoopis muu alaga. Kerli aga töötab end üles, ta on alles 25-aastane ja tal on hullult fänne. Tuleb ainult leida kuldne kesktee muusikalise sisu ja tööstuslike ootuste vahel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles