Mustika emand

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula

Mustika keskuse juhataja Valentina Liinsoo oli sel nädal üks tagaotsitumaid inimesi Tallinnas. Tõsi, kuulsaks sai ta mitte just kõige meeldivama sündmuse läbi. Nimelt hävis neljapäevases suurpõlengus suur osa endise kurikuulsa Kadaka turu asemele kerkinud Mustika keskusest.


Liinsoo ütles, et ei ole isegi öösel korralikult magada saanud ning peab täie hooga tööd rabama ka nädalavahetusel. Politsei ja päästekeskuse uurijad, kindlustusfirmade kahjukäsitlejad, keskuse rentnikud, ajakirjanikud – kõik nad muudkui helistavad, nõuavad kokkusaamist või intervjuud. Blondi naisterahva mobiil heliseb vahetpidamata. Tähtajad nihkuvad. Ootajad on närvilised. «Lõppu pole näha,» ohkab naine väsinult, aga suudab seejuures ometi naeratada.



Liinsoo lubab, et kuu aja pärast on Mustika keskus korras ning rentnikud tagasi oodatud. Päris kindel ta neid lubadusi andes siiski ei ole. Kõik ei sõltu ainult temast. Aga lootma peab.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles