Rahulikult sõudev superstaar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: AP/Scanpix

Korra Eurovisiooni lauluvõistlusel triumfeerinud Tanel Padar ei jäänud pärast poolfinaali tagasihoidlikuks ja teatas ajakirjanike veendunult, et Ott Lepland (25) võiks looga «Kuula» täna kogu Euroopat üllatada ja võidu napsata.


Lepland ise on kõigis oma intervjuudes valinud Padarist hoopis vastupidise tee, soovitades inimestel lootusi mitte liiga kõrgeks ajada. Mehe rahulikkus on silma torganud ka kõigis teistes intervjuudes: ta räägib mõtlikult ja põhjalikult ega kiirusta intervjuud esimesel võimalusel lõpetama.

Peamine on aga, et kogu Leplandi olek on vaatamata mõneti ettevaatlikele sõnavõttudele enesekindel, mispärast polnud üllatav tema rahulik ja võimas esitus poolfinaalis ning laulja ei pea pelgama, et finaalis midagi teisiti on. Kuid just täna selgub, kas tõele vastab veel mõni eesti mõttetera, näiteks et süües kasvab teatavasti isu ja vagal veel on sügav põhi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles