Kilk tuli ahju tagant välja

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Kilk
Rein Kilk Foto: Peeter Langovits

Läinud nädalavahetusel andis Rein Kilk üle pikema aja taas pikki intervjuusid.
Saime teada, et Rein Kilk hakkab õpetajaks ja et tema äride allakäigu põhjuseks on kurjad ametnikud ja rahvusvaheline imperialism ehk väliskapital.

Ikka ja jälle õnnestub neist lugudest teada saada, et tema kontsernid on tasunud palju makse, nagu oleks tegemist mingi erandliku teenega Eesti ees. Vähem on ta rääkinud maksmata jäänud maksudest ja neist ettevõtjatest, kes ei saanud makse maksta, sest Kilk jäi neile võlgu.

Kogu see enda Eesti ettevõtluse viimase mohikaanlasena esitlemine mõjub kummaliselt. Minu teada on Eestis sadu edukaid ettevõtjaid, kes tulevad oma äride ja nende laiendamisega suurepäraselt toime. Võib-olla on nende profiil natuke teistsugune või on tegu uue põlvkonna ettevõtjatega. Äkki Kilk lihtsalt ei tunne neid?

"NB! Selles reedest on Postimehe arvamusportaalis ilmunud artiklite kommenteerimine Facebooki-põhine! Täpsema info leiate altpoolt!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles