Avalda arvamust: kas 100 km/h piirkiirusest tuli loobuda?

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirkiirust 100 km/h lubanud märgid.
Piirkiirust 100 km/h lubanud märgid. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Postimehe arvamusportaal kutsub oma lugejaid üles kommenteerima otsust tänavu 100 km/h piirkiirusega lõike mitte kehtestada.

Kas ka teie tunnetate, et Eesti liikluskultuur on aastaga sedavõrd halvemaks läinud, et suvist piirkiirust tuli piirata? Kui reaalseks peate, et suvise piirkiiruse tõstmata jätmine aitab Eesti autojuhte distsiplineerida? Kuidas on teie hinnangul üldse varasem 100 km/h piirkiirusega lõikude lubamine ennast õigustanud? Kuidas kavatsete ise reageerida piirkiiruse otsusele - kas kavatsete sel suvel mullusest aeglasemalt sõita?

«Avalda arvamust» on Postimehe arvamusportaali rubriik, kus kutsutakse lugejaid lihtsalt omavahel päevakajalistel teemadel mõtteid vahetama. Eeldame lugejate vastustest viisakust nii kaaskommentaatorite kui asjaosaliste suhtes, samuti argumenteeritust ja teemas püsimist. Seega jälgivad ka moderaatorid selle loo vastuseid teravdatumalt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles