Samost: anonüümseid kommentaare säilitab tihe konkurents

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anvar Samost
Anvar Samost Foto: Peeter Langovits/Postimees

Postimehe vastutav peatoimetaja Anvar Samost möönis ERRi uudisteportaali nädala videointervjuus, et sooviks lõpetada Postimees.ee anonüümse kommentaariumi, kui turuolukord seda võimaldaks.

«Ma võin ausalt vastata, et kommentaariumi sunnib säilitama (või seda mitte oluliselt piirama) praegune turukonkurents,» rääkis Samost vastuseks küsimusele, miks anonüümne kommentaarium Postimees.ee’s endiselt eksisteerib.

«Vaevalt et me siin kaamera ees saame [Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja] Urmo [Soonvaldi]ga kokku leppida, et lõpetame selle ühel päeval ära - kuigi selline soov mul ausalt öeldes väga oleks,» lisas ta.

Delfi peatoimetaja Urmo Soonvald oli valmis Samostiga arutama anonüümsete kommentaaride avaldamise üheaegset lõpetamist Postimehes ja Delfis, kuid esialgu on tema sõnul Delfi põhimõte mitte kommentaariumi sulgemine, vaid selle modereerimine.

Loole lisatud täispikk intervjuu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles