Avalda arvamust: kuidas päästa Jüri Ratas kahvlist?

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2. juuli 1978 - Jüri Ratas
2. juuli 1978 - Jüri Ratas Foto: Liis Treimann

Postimehe arvamusportaal kutsub oma lugejaid üles jagama Keskerakonna siseopositsiooni ühele võtmefiguurile, Jüri Ratasele mõtteeksperimendina soovitusi, kuidas oleks tal tekkinud olukorras kõige õigem käituda.

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar pani Jüri Ratase nimelt malekeeli öeldes kahvlisse ehk karistas eile osa siseopositsioonist, kuid teisalt esitas Ratase taas riigikogu aseesimehe kandidaadiks.

Kas Ratas peaks kandideerima Savisaare toel riigikogu aseesimeheks või hoopis erakonnast lahkuma? Mis emmast-kummast otsusest kasu oleks - Ratasele, Keskerakonnale, Savisaarele, Eesti poliitikale? Või soovitate mõnd kolmandat lahendust?

«Avalda arvamust» on Postimehe arvamusportaali rubriik, kus kutsutakse lugejaid lihtsalt omavahel päevakajalistel teemadel mõtteid vahetama. Eeldame lugejate vastustest viisakust nii kaaskommentaatorite kui asjaosaliste suhtes, samuti argumenteeritust ja teemas püsimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles