Tantsuga rahva südamesse

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helena Liiv ja Argo Ader
Helena Liiv ja Argo Ader Foto: Pm

Läinud nädala eelviimasel tunnil sai Kanal 2 publikumagnet, tõeliseks menukiks kujunenud «Tantsud tähtedega» selleks korraks läbi. Finaalsaate auditoorium, 355 000 vaatajat on saavutus omaette.


Kuid lisaks silmailule täitis kolmanda hooaja tantsusaade veel üht eesmärki. Kui profitantsija Helena Liiv on tantsupõrandate uhkus olnud juba aastaid, siis kulturistist nimega Argo Ader teadsid vähesed. Kui muidugi tulihingelised spordifriigid välja arvata.



Igatahes on rahvas nüüd ühe kangelase võrra rikkam. Sest nagu selgus, on Ader sorava jutu ning vahetu ja avatud meeltega mees, kes suudab kiiresti võhivõõrastega kontakti luua ning sadade tuhandete ees esinedes siiraks jääda.



Ning mis peamine, nagu tunnistas ka ema Anu Nazarenko, on tegu inimesega, kes võimeline kiiresti kõike uut omandama. On ju ka sportlase eesmärk võita ja eesmärk pühitseb abinõu.


Lihtne, aga loogiline: abinõuks on visa töö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles