Risto Berendson: tulgem mõistusele

Risto Berendson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Risto Berendson.
Risto Berendson. Foto: .

Pakun, et Eestis pole ühtegi inimest, kes pole elus ühtegi koerust teinud. Tänapäeval, kui igas  mobiiltelefonis on fotokaamera ja pikantse foto tegemine nõuab vaid õigel ajal õiges kohas olemist ja nupule vajutamist, on aga väike ulakus seotud riskiga saada häbistatud. Vahet pole, kas fotojäädvustus on tehtud intiimses olukorras kallimaga või mõnel boheemlaslikul peol performance’i etendades. Need on äärmuslikud näited, kuid tagantjärele on igal juhul keeruline foto tegelikku tausta selgitada.



Strike OÜ katse teenida seesuguse fotokonkursiga lihtsalt populaarsust on ausalt öeldes nõme. Nõme. Ja veel kord nõme. Eriti kui algul öeldi, et saata tuleks fotosid oma ekskallimast, st õhutati labast kättemaksu.



Näha nendel fotodel poolalasti noori neide ja noormehi võib küll silmale ilus olla, kuid kas keegi mõtles nende võimalikele tagajärgedele noorte hilisemas elus? Isegi juhul, kui nende saatjaiks on praegu veel eluvõõrad noored ise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles