Kas erand kinnitab reeglit?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Laasma valmistub Amsterdami EMiks, pilet Riosse oleks boonus.
Liina Laasma valmistub Amsterdami EMiks, pilet Riosse oleks boonus. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti kergejõustik teab mitmeid näiteid, kus suurepärased tulemused ja medalid noorte tiitlivõistlustelt ei tähenda edu ka täiskasvanute klassis. Vastupidist on võimalik tõestada odavisketalendil Liina Laasmal (19).


Eelmisel pühapäeval rõõmustas Laasma kergejõustikusõpru, kui võitis Tallinnas peetud juunioride EMil kuldmedali ja pani sellega endast valjul häälel rääkima. Kuigi üleminek noorteklassist täiskasvanute sekka võib kujuneda valusaks, on neiu endale juba seadnud sihiks jõuda järgmisel aastal Londoni olümpiamängudel lõppvõistlusele.

Teades, et näiteks Eesti kergejõustiku suured nimed Erki Nool, Andrus Värnik ja Gerd Kanter ei suutnud juunioride tasemel nii säravate tulemusteni jõuda kui Laasma, on nüüd noorel odaviskajal võimalus tõestada, et Eesti kergejõustiklane on võimeline jõudma tippu nii noorte kui ka täiskasvanute klassis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles