Urmas Tooming: elekter tuleb ja läheb

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tooming.
Urmas Tooming. Foto: Toomas Huik

Kõige kurbnaljakam oli neljapäeva õhtul see, et kui majandusminister Juhan Parts rääkis «Aktuaalse kaamera» otse-eetris energia kokkuhoiust ja kiitis Eesti Energiat, kadus Lasnamäel Starmani klientidel nagu nõiaväel teleripilt, sest energiafirma maakaablis tekkis lühis. Hiljem selgus, et TV 3 pilt oli kadunud terves Eestis. Kokkuhoid missugune!


Just enne seda õnnetust oli Aarne Rannamäe jõudnud minister Partsilt küsida,  kas on ikka mõistlik, et riiklik energiafirma investeerib Jordaaniasse ja USAsse, kas ei oleks mõistlikum esmalt kodused asjad korda teha?

Vanasti öeldi naljaga pooleks, et vahelduvvool ongi ju selline, et vahel on ja vahel ei ole. Nalja võib ju ikka visata, aga tegelikult tahaks elada turvalises maailmas. Tänapäeval on selle üks lahutamatuid osi katkematu ja pidev elektrivool, mille Eestis peaks tagama Eesti Energia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles