Hiline mastilangetaja (1)

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalministeeriumi kantsler Marika Priske
Sotsiaalministeeriumi kantsler Marika Priske Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Marika Priske on hingega riigiametnik, eluterve mõistusega. Ma ei kahtle ajakirjanikuna hetkeksi tema aususes, vastutusvõimes, planeerimisoskuses ja juhiomadustest. Kuid SKAIS2 saaga ja varasemast kostev piksemürin seoses majandusministeeriumi teedehangetega viitavad ühele kohendamist vajavale oskusele. 

Kui mast vajub tormituules kiiva, võiks mädade trosside palehigis vinnamise asemel kaaluda, kas mitte mast korraks maha võtta, kõik vajaminev välja vahetada ja alles siis uhkelt edasi purjetada. Vajadusel tuleb ette võtta ka madrused, kes viga sadamas märgata ei osanud või puuduse vargsi enda teada hoidsid.

Sotsiaalministeeriumi arenduspartner läheb väljavahetamisele, aga on see piisav uuendus ja kas kodus on samuti asjad paranenud? Vajame riigialamatena kindlust, et järgmisi miljoneid kulutama asuva kantsleri lähedane meeskond koosneb nüüd oma ala parimatest tegijatest. Mitte luuletajatest. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles