Eesti jalgpallikoondise uus päästeingel

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Londak
Pavel Londak Foto: Pm

Kuuel korral Eesti parimaks jalgpalluriks valitud Mart Poomile on Pavel Londaku näol sirgumas vääriline asendaja. Mängus Türgiga mitmel korral meie koondise halvimast päästnud Londak on ise aga kindel, et ta on valmis veel paremateks esitusteks.



Oma toetust uuele sangarile näitas ka Lilleküla staadionile kogunenud Eesti jalgpallipublik, kes skandeeris mängu lõppedes: «Pa-vel, Pa-vel, Pa-vel!»


Veel 2003. aastani Pavel Kisseljovi nime kandnud Londak mängib igapäevast klubijalgpalli Norra kõrgliiga klubis Bodø/Glimt.


Peale hea esituse rahvuskoondise särgis on Londak suutnud ilusaid tõrjeid pakkuda ka fjordidemaal, kus eestlast peetakse liiga üheks paremaks väravavahiks.


Samasuguseid etteasteid jätkates pole sugugi võimatu, et Londakul õnnestub jõuda vähemalt sama kaugele või isegi kaugemale kui Mart Poomil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles